Wat zeggen onze leerlingen?

Charlene Bakker

René’s rijlessen waren elke keer weer erg duidelijk, leerzaam en gezellig! Ik had nooit een onveilig gevoel in de auto en had altijd zin in de rijlessen. René heeft oog voor detail en is soms kritisch, maar om al deze redenen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Erg bedankt voor alle lessen en ik raad deze rijschool zeker aan!

Tibor Huiskes

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rij-examen. Ik heb deze ervaring als extreem positief ervaren. Zo hielp René mij gelijk bij onderwerpen die ik moeilijk vond en liet René ook flexibiliteit zien in zijn lessen met wat we gingen doen. Ik vond vanuit stilstand vlot wegrijden moeilijk en we gingen daarom gelijk de eerst volgende les oefenen met dit onderwerp. René is ook gespecialiseerd in rij- en faalangst. Ik heb zelf last van spanning en dit heeft hij bij mij zo goed als weggehaald voor het examen. Een dikke 5 ster voor een leuke tijd.

Ethan Florens uit Amstelveen

Ik ben erg tevreden met René als mijn rij-instructeur. Hij heeft niet alleen uitstekende rij-instructie vaardigheden, maar hij heeft ook geweldige persoonlijke vaardigheden die me op mijn gemak stellen terwijl ik naast hem zit. René is geduldig en bemoedigend, wat me heeft geholpen om mijn zelfvertrouwen op te bouwen tijdens het rijden. Ik voel me erg veilig en comfortabel bij René, omdat hij altijd rustig en beheerst blijft, zelfs in stressvolle situaties. Hij is ook erg vriendelijk en je kunt altijd met hem een leuk praatje te hebben, wat me helpt om me op mijn gemak te voelen tijdens de lessen. Al met al zou ik Rene ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rij-instructeur met uitstekende persoonlijke vaardigheden. Dank je wel René!

Joyce Vermeulen

Wat een geweldige rijschool! Door een van mijn vrienden ben ik bij deze rijschool terecht gekomen en had mij geen betere rijschool kunnen bedenken! Van Mario heb ik hele fijne theorielessen gehad, online, die mij heel goed hebben voorbereid op het theorie-examen en die kennis kon ik weer meenemen naar de fijne rijlessen met René! Rene is geduldig en maakt goede plannen om de rijvaardigheid te verbeteren! Door de goede coaching heb ik mijn tussentijdse toets behaald en konden René en ik ons de laatste weken goed focussen op het rijexamen die ik ook in 1 keer heb behaald! Sinds 1 week heb ik nu ook mijn rijbewijs en heb nu alle vertrouwen om zelf deel te nemen aan het verkeer! René en Mario, ontzettend bedankt, jullie zijn toppers! Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te gaan en weet zeker dat het met de coaching van René tot een goed einde zal worden gebracht!

Gianina Coffi uit Lelystad

Vandaag mijn rijbewijs in 1x bij René gehaald!

René is een hele fijne instructeur! Hij heeft een persoonlijke aanpak, waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Verder leert hij je een hele goede structuur van rijden aan, waardoor ik me ook echt zeker ben gaan voelen in de auto. Kortom de lessen met René waren super leerzaam en ik raad iedereen aan om zijn rijlessen bij René te volgen.

Hartstikke bedankt René!

Eloise de Kruijf uit Lelystad

Rijangst en veel onzekerheid opgebouwd door een rijschool en mensen om mij heen. Gelukkig heeft René mij er weer bovenop geholpen zodat zelf ik mijn rijbewijs heb kunnen halen. Zelfs na mijn verhuizing 70km van Lelystad vond ik het nog de moeite waard om mijn lessen te blijven volgen en af te maken bij René. Dat zegt al genoeg over de manier hoe hij les geeft en je vertrouwen achter het stuur geeft. Echt een top instructeur en bedankt voor alles.

Ryona Jansen uit lelystad

René super bedankt voor de leerzame rijlessen. Ben vandaag in 1x geslaagd voor me rijbewijs en dat met een lessen pakket van 24 uur! René heeft geduld legt alles duidelijk uit en straalt rust uit. Top rijschool!

Kelly Seitz uit Lelystad

Top rij-instructeur met mensenkennis en weet mij als enorme stressvogel erg goed rustig te houden met zijn kalme maar professionele benadering en manier van informatie overbrengen. Helder en duidelijk.
Na slechts 5 rijlessen en de online theorie cursus van querido, zojuist in 1 keer geslaagd voor mijn theorie examen! Het theorie document (door rené en mario zelf opgesteld) is dan ook erg duidelijk en overzichtelijk om alle hoofdpunten goed onder de knie te krijgen.
Uiteraard zal je zelf ook echt zeilen bij moeten zetten om goed te leren, waar dit echt een super groot deel ter ondersteuning is waardoor ik het toch in 1 x heb kunnen halen. Nu kijk ik er extra naar uit weer met rené de weg op te gaan en vooruit te werken naar het praktijk examen.
Waar ik zo angstig was en de weg niet op durfde, ben ik nu al 10 stappen vooruit. Had geen betere keus kunnen maken dan voor deze rijschool te kiezen.
Nu al zo dankbaar!
Groetjes kelly

Florentine Wijt

Ik had een rijangst gekregen door verschillende ongelukken die ik heb meegemaakt. Door vrienden ben ik bij René terecht gekomen, en dat was de beste keuze ooit. Ik heb mijn theorie en praktijk in 1x gehaald! Nu kan ik in de auto zitten met veel zelfvertrouwen. René is erg motiverend en eerlijk, hij neemt de tijd voor je en luistert ook echt naar je als je ergens moeite mee hebt. Ik raad rijschool Querido echt aan!

Jayden Baas uit Almere

Na meerdere keren switchen van rijleraar en zakken op het examen, ben ik uiteindelijk bij René (Verkeersacademy Querido) terecht gekomen. Eerlijk gezegd had ik na 2 jaar rijles een onzeker gevoel en weinig plezier meer in de auto. Het plezier en een zekerder gevoel heb ik bij René gelukkig terug kunnen vinden. Het was bovendien mogelijk om de lessen met mijn vriendin samen achter elkaar te plannen zodat we efficiënter met de tijd om konden gaan, aangezien we in Almere wonen en in Emmeloord lessen.

Met z’n drieën hebben we gezellige maar vooral leerzame lessen neergezet. In de eerste instantie namen wij de trein naar Lelystad en pikte René ons op bij het station om vervolgens naar Emmeloord te gaan. Na een tegenslag in onze rijopleiding door het Corona virus was René zo flexibel om ons in Almere op te halen. Ondanks een grote pauze van drie maanden, hebben we ons uiterste best gedaan om in een aantal lessen weer op gang te komen en ons klaar te stomen voor het examen.

Bij andere rijscholen ben ik een aantal keer gezakt omdat de leraren mij niet alles hadden geleerd. René heeft mij dingen geleerd in de auto die zo belangrijk zijn voor het auto rijden. Hij leerde mij dit op een positieve manier, hier en daar wat kritisch, maar dat is juist wat ik toen nodig had. Ik voelde me altijd op m’n gemak bij René. Na veel spanning eindelijk examen gedaan en mijn vriendin en ik allebei in 1x geslaagd bij Verkeersacademy Querido! Bedankt René.

Voor degenen die willen beginnen met rijden en zeker willen weten dat ze alles op een goede manier geleerd krijgen, en degenen onzeker zijn (geworden) in de auto of waarbij het slagen niet is gelukt bij een andere rijschool, dit is de rijschool die je zoekt om je rijbewijs te halen!

Annika Boschma uit Almere

Ik ben samen met mijn vriend overgestapt naar René al snel kon ik examen doen. Vandaag heb ik dat gedaan in Emmeloord en we zijn allebei geslaagd! En dat na zo’n lang avontuur met verschillende rijscholen en gedoe. Toen ik bij René lessen kwam nemen was ik erg onzeker en had ik niet het gevoel dat ik echt kon rijden, René heeft mij daarin erg goed geholpen en als eindresultaat een rijbewijs en een zekerder persoon op de weg. Dank u wel René!

Oktawia uit Lelystad

René is de BESTE! na een nare ervaring met andere rijscholen ben ik bij Verkeersacademy Querido terecht gekomen, en wat ben ik blij dat ik mijn rijbewijs bij hun heb gehaald ! René neemt tijd om alles goed uit te leggen, na elke rijles neemt die de les met je door zo kan je samen evalueren en verbeter punten benoemen. Door zijn goede uitleg heb ik alles kunnen leren wat je nodig hebt om te slagen voor je rijbewijs , bedankt René !!

Samantha Blokker uit Lelystad

Ik ben zeer tevreden, goede rijschool.
Ik heb heel veel geleerd van rene. Hij kon kritisch zijn maar zeker niet onterecht. Na hele leerzame lessen ben ik dan ook geslaagd! Ik ben super blij met rene querido.

Peter Eier uit Lelystad

Na rond gekeken te hebben voor een rijschool waar ik mijn rijbewijs wilde halen, heb ik besloten om dat bij verkeersacademy Querido te doen. Hier heb ik zeker geen spijt van, want met iets meer dan 30 lessen heb ik me rijbewijs in 1x gehaald.

De lessen van René zijn goed verzorgt en hij heeft veel geduld en passie voor zijn vak. Met goede uitleg en genoeg oefenen heeft hij mij goed gecoacht. Met René in de auto is het altijd gezellig waardoor de les zo om is, en als je een foutje maakt is dat niet erg want dan weet je waaraan je moet werken.

Ik heb een fijne rijopleiding achter de rug en raad ook aan om een proefles te nemen als je nog een rijschool zoekt.

René bedankt.

Marjam Veerman uit Lelystad

Bijna dertig jaar rijangst, ik dacht er vrijwel nooit meer over na, ik zou altijd met anderen mee moeten rijden, niet zelf.
Maar áls ik erover nadacht dan vond ik het toch wel jammer. Ik miste het stiekem toch ook wel, dat vrije, onafhankelijke. Dus bleef ik wel altijd m’n rijbewijs verlengen, want misschien ging het wel vanzelf over…
Voor m’n zestigste verjaardag gaf ik het mezelf cadeau; rijlessen bij René! En wat ben ik er nu blij mee, want ik heb vandaag m’n laatste les gehad, ik durf weer te rijden! René, je bleek een rots in de branding, wat een geweldig gevoel voor humor en wat bleef je (gelijk)moedig. Ik heb meer geleerd dan alleen autorijden en kijken, kijken, kijken… Heel erg bedankt! Marjam

Fleur Offerman uit Lelystad

Ik vond het erg fijn om bij Rene te rijden omdat we minstens 2-3 keer in de week reden waardoor ik mijn rijbewijs vet snel heb gehaald. Het waren altijd gezellige lessen en rene heeft mij in een korte tijd veel geleerd! Een aanrader voor iedereen!!

Tim Maier uit Lelystad

Het was een super tijd samen met René ! hele leuke lessen!! En vooral het belangrijkste super leerzaam! Ik kwam zelf van een andere rijschool vandaan en ben toen overgestapt naar René en dat is beloond! Rijbewijs in 1 x gehaald ! Ik ga de lessen stiekem ook wel weer missen samen met René ! Altijd de leuke gesprekken over van alles en nog wat! Het was super ! Heel erg bedankt René ! Nu op naar de kilometers🤪🎉

Chelsey ter Heide uit Lelystad

Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. René heeft erg veel geduld en legt erg goed uit. Ik was in het begin erg onzeker maar René wist precies hoe hij mij zekerder moest maken achter het stuur. Ik heb veel geleerd en heb het erg leuk gehad. Hij neemt de tijd voor je en weet precies welk tempo goed voor je is. Deze rijschool is zeer aan te raden.
Bedankt voor alles!😊

Thomas de Weijer uit Lelystad

Mijn naam is Thomas, ik ben begonnen aan mijn rijbewijs bij René. Ik ben de eerste keer gezakt dat was jammer, maar ik ben met vertrouwen mijn 2e examen in gegaan en we hebben samen een mooi resultaat neer gezet! Ik wil René bedanken voor de goeie zorgen en hulp bij het rijden en ik raad hem zeker aan!!

Patrick Genot uit Lelystad

Wat ben ik blij dat ik voor rijschool Querido heb gekozen.
Je hebt me in zeer korte tijd op het juiste niveau gekregen waardoor ik nu kan zeggen dat ik in 1x ben geslaagd.
Tijdens mijn lessen hebben we leuke gesprekken gevoerd.
Wat een passie heb je voor je vak zo ontzettend gedreven elke les weer.Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.Je bent echt een topper.

Mike Driessen uit Lelystad

Beste René,
ik heb erg genoten van u als mij instructeur. Ik ben niet goed met woorden dus ik hou het kort. Het klikten gelijk goed met u, veel geduld en veel humor heeft u. Ik ben dan ook blij dat u het mij geleerd hebt op een goede manier. Ik raad u aan iedereen aan en dat zal ik zeker doen. Ik geef 5 sterren maar u bent er wel 100 waard. nogmaals bedankt voor alles. Groetjes Mike

Nicky Mundev uit Lelystad

Zeer tevreden met mijn ervaring bij Verkeersacademy Querido. Renè weet precies hoe hij iets moet uitleggen zodat je het begrijpt en elke les streeft hij ernaar om het beste uit je te halen. Altijd een fijne sfeer in de auto, een goede combinatie van gezelligheid en leerzaamheid. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs en ik zal het een ieder aanraden om les bij Verkeersacademy Querido te nemen.

Jurriaan Westerveld uit Lelystad

René is heel fijn als rij-instructeur. Hij neemt de tijd je te leren kennen als persoon, en als persoon op de weg. Maakt een gezellig praatje terwijl hem verder niks ontgaat aan hoe je aan het rijden bent. Hij is kalm, weet precies alles uit te leggen zodat je het begrijpt en is ontzettend geduldig.
Ik heb een toptijd gehad met René, en dankzij hem heb ik mijn rijbewijs kunnen halen in 22 lessen. Ik zal onze leuke uurtjes in de auto missen!
Ik raad René absoluut aan!

Fabiola Gaikema uit Lelystad

Rene stond vanaf het begin al achter me en zei dat ik nooit moest opgeven dat ik het kon en door mijn onzekerheid heb ik vaak overwogen om te stoppen maar door rene ging ik toch door en heb het niet opgegeven we hebben er hard voor moeten knokken samen maar heb hem dan toch uiteindelijk gehaald echt zo’n fijn gevoel. en de super fijne lessen zal ik echt gaan missen ik kan iedereen. rene querido aanbevelen absoluut!
rene nogmaals bedankt voor alles!

 

Annemarieke Numan uit Lelystad

Vandaag ben ik geslaagd met een super rit dankzij René! De rijlessen waren naast de gezelligheid altijd super leerzaam en nuttig! René stelt je heel erg op je gemak en is kritisch op de juiste momenten. Hiernaast is er altijd goed contact om alles te overleggen met René. Ik kan iedereen zeker aanraden zijn rijlessen bij Querido te volgen!!

Angela Meijer uit Lelystad

De lessen van René waren erg leuk een leerzaam! Samen hebben we hard gewerkt en zo heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. René is kritisch op de juiste punten om jou zo naar het juiste niveau te tillen. Dit helpt erg goed. Als je op zoek bent naar een goede rijschool waarbij je ook nog plezier hebt tijdens de lessen, zou ik zeker voor René kiezen!

Aimée van London uit Lelystad

Ik heb gister mijn examen mogen doen en ben in 1 keer geslaagd ☺️ ik ben super blij.
Ik heb eerst bij een andere rijschool paar lessen gehad maar ben daar snel gestopt omdat ik bij hem geen klik had en ben bij rene gaan lessen omdat ik bij hem een goed gevoel had dat het wel goed zou komen het was altijd wel gezellig in de auto geeft opbouwende kritiek waar je veel van kan leren ik heb er veel aan gehad gewoon een super rijschool om je lessen bij te gaan doen

Nikki Daibo uit Lelystad

Na hard werken heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald, dit dankzij de leerzame lessen van René! Ik heb plezier gehad in elke rijles. Echt een geweldige rijschool!

Madison van Gelder uit Lelystad

Vandaag ben ik ook met een hele fijne rit geslaagd! Natuurlijk dankzij de fijne lessen van René. René legt alles heel goed uit en stelt je echt op je gemak. Het is altijd gezellig in de auto en tegelijkertijd leer je ook elke les weer meer. Persoonlijk vond ik het heel fijn dat René mij echt hielp met mij meer zelfvertrouwen geven bij het rijden, want dat had ik echt nodig. Ook is alles bespreekbaar en kan je alles vragen. Contact en plannen is ook heel makkelijk en snel met René!

Marieke de Boer uit Spijkenisse

Ik heb bij René de stage tot rijinstructeur gevolgd. Na een hele slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik op zoek gegaan naar een goede opleider. Al snel kwam ik bij René uit. René liet mij zien hoe hij een les gaf en ik zag meteen dat ik mijn lessen ook op die manier wil geven. Ondanks dat ik in Spijkenisse woon, wilde ik erg graag de stage bij René volgen en ik heb hier dan ook geen moment spijt van gehad. Ik heb de stage als super leerzaam en leuk ervaren. Ook heeft René mij begeleid tot aan het eindexamen 3A. Deze heb ik dan ook in één keer behaald. Als ik het over mocht doen had ik graag de gehele opleiding bij René gevolgd. Bedankt René, ik heb veel van je geleerd!

Lisa Kist uit Lelystad

Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij René. Dankjewel voor de leerzame lessen. Ik heb veel gehad aan je goeie tips. Echt super!

Milou De Vries uit Lelystad

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met rijlessen. Aan het begin vond ik het heel lastig en was ik ook angstig in de auto. Maar met dank aan de duidelijke uitleg en begeleiding ging het steeds beter. Dankzij al het geduld wat René heeft en de rust en het vertrouwen wat hij gaf kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. En kan ik nu ook trots zeggen dat ik in één keer geslaagd ben.

René, heel erg bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt, de leuke leerzame lessen, al het geduld wat je met me gehad hebt en het vertrouwen wat je me hebt gegeven. Ik ben heel blij dat ik toen de keuze heb gemaakt om bij jou te gaan lessen, je bent een top instructeur met veel kennis.

Hannah Slegtenhorst uit Lelystad

Vanwege een lange periode die ervoor nodig was om mijn theorie te bemachtigen, heb ik ruim 2 jaar bij René in de lesauto gezeten. Eerst in de Opel Corsa en later in de Opel Astra. Toen ik mijn TTT behaalde, had ik maar één doel voor het examen: het gevoel te hebben met iemand een ritje te maken (hoewel die iemand dan toevallig een examinator was). René, we hebben heel veel gelachen, ik heb je feedback gegeven en feedback van je ontvangen en geïntegreerd, af en toe gebaald bij je in de auto en zelf gezegd; “Beheers ik het echt ooit allemaal?” Ik ga onze humor en goede gesprekken erg missen, maar vooral het feit dat je er niet meer naast zit en ik de enige ben die het gas, de rem en de koppeling bediend. Hoewel ik echt een gevoelsmens ben en snel emotioneel wordt, heb ik bij jou in de auto nooit gehuild (soms wel op het punt van gestaan). Ik waardeer je eerlijkheid, je high self appealing level, je scherpheid en je *ahum* bescheiden karakter. Bedankt voor alles!

Joël Reimann uit Lelystad

ik ben in april begonnen bij de rijschool en heb het echt naar mijn zin gehad en veel geleerd. heb sinds gisteren mijn rijbewijs en wil René heel erg bedanken!😁

Alyssa Reingoud uit Almere

Na hard werken is het ook mij gelukt om het rijbewijs te behalen!
Met grote dank aan René! Via mijn tante die al een paar jaar eerder geslaagd is voor haar rijbewijs, ben ik bij René terecht gekomen. En na de eerste proefles wist ik meteen dat Querido ook de rijschool was waarmee ik voor mijn rijbewijs wilde gaan.

René ik wil u nogmaals bedanken voor al uw geduld en mooie lessen. Zonder u was het niet gelukt (en heel stiekem zal ik de gezellige lessen wel missen!)

Top rijschool met de beste rijinstructeur

Isabelle Plomp uit Lelystad.

17april 2018 ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. En dat allemaal door de professionele rijlessen van René! Door de goede leerzame lessen heb ik mijn rijbewijs in 5 maanden tijd kunnen halen. Alle lessen waren altijd gezellig. Ik ben erg blij dat ik voor de rijschool van René gekozen heb. En raad deze iedereen aan.

Nick Büch uit Lelystad

Super rijschool. Vanaf de eerste proefles voelde het goed en wist ik dat ik bij René wou afrijden. Met 20 rijlessen ben ik dan ook geslaagd mede dankzij deze goede rijschool! Ze nemen de tijd voor je, leggen alles goed uit.
Of te wel, super ervaring! Bedankt René!

Jessy Pattynama uit Lelystad

Ongeveer iets meer dan een jaar geleden ben ik begonnen met rijlessen bij Verkeersacademy Querido. Via René zijn dochter kwam ik in aanraking met zijn rijschool. Uiteindelijk besloot ik om een proefles te nemen. Er was meteen een klik met René en we begonnen meteen al over van alles en nog wat te praten. Ook vertelde ik dat ik een vrij onzekere jongen ben en dat ik alles zo perfect mogelijk wilde doen.

Na de proefles ben ik vrijwel meteen begonnen met rijlessen. René gaf mij de ruimte om me op me gemak te voelen in de auto. En dat is iets wat voor mij heel erg belangrijk is geweest. We hebben veel gelachen in de auto maar hij kan ook kritsch kijken naar je verbeter punten. Dat vind ik persoonlijk wel fijn omdat ik graag alles goed wil uitvoeren.

Uiteindelijk ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Dankzij zijn goede begeleiding , geduld, eerlijkheid en humor. Ook kan René zich erg goed inleven in een ander persoon. Een voordeel aan deze rijschool is dat je met altijd dezelfde rij instructeur rijd. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Bij deze geef ik 5 sterren. Verkeersacademy Querido is wat mij betreft de beste rijschool hier in Lelystad en omgeving. De lessen zijn van hele hoge kwaliteit en René weet gewoon het beste uit een ander te halen.
René zoals ik al zei, we hebben erg veel gelachen, hele toffe rijlessen gehad en ben van een onzekere persoon veranderd naar een erg relaxd persoon die ontzettend kan genieten van lekker cruisen on the road.

Ontzettend bedankt voor alles

Jessy Pattynama

 

Shoshannah Schipper uit Almere

Vanaf het eerste moment wist ik dat René degene was waarbij ik mijn rijbewijs wilde en ging halen. Het duurde even, want zenuwen heb ik teveel, maar het is ons gelukt! Door het geduld en de rust die René elke les weer meebracht, voel ik mij nu zeker in een auto! Hij weet precies hoe hij je moet benaderen om zo het beste uit jezelf te halen. Bedankt voor alle mooie, gezellige gesprekken en uw uitzonderlijke goede begeleiding!

 

Danique Plomp uit Lelystad

Op 7 augustus ‘17 heb ik een proefles genomen bij Verkeersacademy Querido. Vanaf het moment dat ik in de auto stapte voelde het goed en vertrouwd. Op 21 september ‘17 ben ik begonnen met mijn rijopleiding en 9 maart ‘18 heb ik mijn rijopleiding afgerond. Ik kijk terug op ontzettend leerzame en gezellige rijlessen die ik niet zal vergeten! René, nogmaals, enorm bedankt.

 

Joyce schrekker uit Lelystad

Écht een aanrader voor iedereen die zijn of haar rijbewijs wilt gaan halen!! Toen ik bij jou een proefles had pats;)! het voelde goed en vertrouwd en dat bleef tot het einde toen ik binnen een half jaar mij rijbewijs had gehaald. Wat hebben we veel gelachen maar ik heb ook vel geleerd! Je hebt veel geduld en ik zie en ik merk dat je veel liefde hebt voor je werk. Je bent een top rijinstructeur ik hoop dat ik je nog langs zie rijden zzzzzttt haha.

Frederico Streefkerk uit Lelystad

Ik vind het een goede rijschool en raad hem mensen met dyslectie aan, René helpt je goed op weg ben zeer tevreden. heb het rijbewijs in me zak thnx René

Alissa Schenk uit Lelystad

Vanaf het moment dat Rene ineens als verjaardagscadeau voor mijn deur stond voelde ik mij op mijn gemak in de auto. We hebben leuke en vooral heel leerzame lessen gehad! In allerlei weersomstandigheden gereden; felle zon, regen, hagel en zelfs code rood met sneeuw, en gelukkig maar want alleen zo kan ik mij helemaal zelfverzekerd voelen op de weg, en dat doe ik. Elke les weer nieuwe en leerzame dingen tegen gekomen en door de puntjes op de I te zetten kan ik met trots zeggen dat ik met mijn theorie, tussentijdse toets en praktijk examen allemaal in 1 keer gehaald heb!
Heel erg bedankt voor alles!

Alysha de Boer uit Lelystad

Wauw!! In 1 keer geslaagd! we hebben er samen keihard voor gewerkt en dat blijkt! De rijlessen waren altijd gezellig, we kennen elkaar natuurlijk al aardig een tijdje! Dat maakte het zelfs nóg leuker… je gaf altijd goede tips en zorgde ervoor dat alles tip en top was.. jou zou ik zeker aanraden aan iedereen die graag wilt beginnen met rijlessen! je neemt echt de tijd voor je leerlingen en haalt het beste uit ze naar boven.. ik heb echt super veel van je geleerd, als ik vragen had legde je alles goed uit , als het rijden even wat minder ging stelde je me gerust, je bent kritisch op een goede manier wat ervoor zorgt dat je uiteindelijk je rijlessen op een hoog niveau afsluit! Ik wil je heel erg bedanken voor alles René !! Super!

Damian de Wit uit Lelystad

Vond het erg fijn de rijlessen en de gespreksstof in de auto. Via René Querido is het me toch gelukt om me rijbewijs te halen!
Bedankt René, ik kijk terug op mooie momenten

Rawia Baroud uit Lelystad

Vandaag ben ik eindelijk geslaagd whooohoooo, je wil niet weten hoe BLIJ ik ben 😀 Door jou heb ik mijn rijbewijs kunnen halen, zonder jou had ik dit nooit alleen kunnen bereiken. Je gaf mij elke les de beste tipss en alle hulp die ik nodig had… Onze lessen waren altijd heel erg leuk en gezellig. Je kon mij altijd uit mijn dip halen. Je bent echt een toffe rijinstructeur. Ik heb echt heeeeel veel van je kunnen leren.. THANKYOUUU 😀 Wil je je rijbewijs halen dan is deze lieve rijinstructeur zeker een aanrader!! Nogmaals super super bedankt voor alles!

Tony van Es uit Lelystad

“Wat ik vind van Verkeersacademy Querido? ja, super natuurlijk! René wat ben jij gepassioneerd! Je gaf elke les 1000% en wat heb ik veel van je geleerd We hebben elke les met veel plezier en humor rondgereden. Mijn drie woorden om jou en onze lessen te beschrijven? Passievol, leerzaam en leuk! Ik zou iedereen Verkeersacademy Querido aanraden als je met veel plezier rijlessen wilt volgen. Nogmaals super bedankt voor alles René en, nu ik (in 1x) geslaagd ben, rijd ik nog wel eens langs!”

Jay Bruins uit Lelystad

Bedankt voor de geweldige rijlessen René… mede door jou ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!

Jim-Peter Haazen uit Lelystad

Bedankt René…. Verkeersacademy Querido is echt de beste rijschool, na andere rijinstructeurs te hebben gehad bij andere rijscholen kan ik dit weten… dit is een aanrader als je écht je rijbewijs wilt halen!

Ananda Jonker uit Biddinghuizen

Ja waar moet ik beginnen zo begon ik ook met mijn proefles begin 2015 heel zenuwachtig maar had snel door dat René Querido van Verkeersacademy Querido heel rustig was en dat voelde heel goed. Door omstandigheden kon ik niet verder maar eind 2016 knaagde het nog steeds mensen om me heen gaven allemaal rijscholen door maar ik blijf aan René van de Verkeersacademy Querido en heb toen contact opgenomen voor me eerste rijles. Met heel veel zenuwen heb ik de les doorstaan René haalde vrij snel die zenuwen weg en haalde het positieve van mij naar boven daar door zakte mijn faalangst naar beneden. René blijf het zelf vertrouwen van mij steeds naar boven halen dat ik het wel kon en ja hoor 28 lessen verder kan ik met trots zeggen dat ik vandaag geslaagd bent voor me rijbewijs ik had dit nooit gekund zonder jou René bedankt voor al jou positieve inzet geduld en voor alle gezelligheid in je lessen ik heb genoten en veel gelachen en geleerd .bedankt voor alles René

Melvin Bax uit Lelystad

Nog niet zo lang geleden begon ik met lessen, en nu 24 lesjes verder heb ik afgelopen vrijdag me rijbewijs in 1 keer gehaald! En dat door de toplessen van René Querido. Dus voor de mensen die nog een rijschool zoeken waar je echt super wordt behandeld en wordt gerespecteerd, zou ik zeker voor Verkeersacademy Querido kiezen.

Sanne Offerman uit Lelystad

Ja, toen was het zo ver ik ging kijken voor een goede rijschool. Via mijn oom kreeg ik de tip om eens een proefles te nemen bij Verkeersacademy Querido, ik was meteen verkocht dit wordt hem dacht ik bij mezelf. Een rijinstructeur met een enorme passie dat was, wat ik meteen al door kreeg. René Querido en ik hadden altijd leuke lessen. René is een positief persoon en dat merkte je iedere les weer. Kritisch, oprecht en energiek zijn drie goede woorden die bij René passen. Waar we samen keihard voor hadden gewerkt werd beloond ik heb gisteren in 1 x mijn rijbewijs gehaald! Een TOP prestatie van ons beide al zeg ik het zelf! René ontzettend bedankt.

Orlando Rosenboom uit Lelystad

Zo ook ik mag dan eindelijk de weg op straks, of het lessen nou heel lang duurde of juist heel kort want vanaf maandag zijn we eigenlijk pas echt vollop aan de slag gegaan. Hier hebben we aardig wat gelachen en toch ook kritisch op de belangrijke momenten die combinatie werkte perfect en daarom René bedankt voor het les geven en ik zie je straks niet meer op dat stoeltje maar misschien wel voor me rijden!

Agusto Rinsampessy uit Lelystad

Dankjewel René Querido voor de rijlessen en de hulp om het vertrouwen in mijzelf weer te herstellen, lachen gieren brullen met jou als persoon, en met je kennis en kunde als professional! Thumbs up! bedankt René!!

Layla Simons uit Lelystad

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Zelf kan ik het nog niet helemaal geloven. René en ik hebben hier heel hard aan moeten werken, want de rijlessen gingen met vallen en opstaan. Door onze inzet kan ik eindelijk zeggen dat ik vandaag in 1 keer ben geslaagd voor het praktijk-examen. Heel erg bedankt René voor alles en het geduld, maar ook de kritische blik tijdens de lessen!

Anne Ruifrok uit Moerkapelle

De manier waarop René met zijn leerlingen omgaat is heel bijzonder. Ik heb nog nooit een man ontmoet met zoveel geduld. Wat ik daar heel hard voor mezelf leer is dat je niets fout doet, je leert en dat gaat stapje voor stapje. 
En ook al ben ik dood chagrijnig, René is altijd vrolijk! 
Hij begeleid je super goed, maakt grapjes zodat het leuk blijft, niet alles hoeft serieus.
Hij heeft super veel mensen kennis. Onzeker of niet, René stelt me echt op mijn gemak dat lukt niet veel mensen.
Kortom, en dit meen ik echt, René is een van de beste rij instructeurs die je je kan wensen!
Ohw en trouwens, als je bij hem in de auto zit, pas dan op voor z’n mooie velgen. Die zijn hem heilig!

Je bent een topper René

Kirsten van Dijk uit Lelystad 

Na een aantal zeer leuke, sfeervolle maar vooral leerzame lessen afgelopen vrijdag 16-12-2016 in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Tijdens de lessen werd continu gezocht naar de beste leeromgeving voor jou als persoon, wat dus leidt tot het gewenste resultaat! Bedankt voor alle leuke lessen en vele leermomenten. En zeker een aanrader voor iedereen die graag zijn rijbewijs wilt halen!

Rochelle Uijtendaal uit Lelystad

René zei bij de eerste rijles dat ik aanleg had en dat is ook zo gebleken, want ik ben in 1 keer geslaagd. 
Alle rijlessen waren leuk en leerzaam.
René weet iedere leerling te motiveren om steeds een beetje beter te worden. 
Super bedankt!
Het is zeker een aanrader voor iedereen die rijlessen wil volgen die zenuwachtig en nerveus is, René zorgt ervoor dat je rustig je examen kan halen!

Jamie Mank uit Lelystad

Deze week in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs!
Het was bloed, zweet en tranen maar oh wat heb ik veel gehad aan de lessen van René!
Altijd in voor een gezellige babbel, hij had er begrip voor als ik even niet lekker in m’n vel zat.. Maar ondanks dat ging hij altijd voor de volle 100% voor de lessen. Hij is zeker een aanrader!

René nogmaals bedankt voor de goede en gezellige lessen.

Esmeralda Smit uit Lelystad

“Ik ben vorige week geslaagd voor mijn rijbewijs!! Dit heb ik mede te danken aan Rene Querido, hij heeft heeeel veeeel geduld met mij gehad. En mij geholpen met mijn faalangst problemen. We hebben heel veel leuke rijlessen gehad. Dankjewel Rene !! Ik kijk terug op een fijne periode waarin ik mijn rijbewijs heb mogen halen”

Patricia Simons uit Lelystad

“René….. bedankt voor de geweldige maanden. Maanden van stress maar ook veel mooie en leuke momenten . maanden waarin wij samen naar dit prachtige resultaat hebben toegewerkt en geleefd. Zal jou niet heel snel vergeten. Ik ga het je nog 1 keer zeggen en daarna niet meer, is natuurlijk niet de bedoeling dat je naast je schoenen gaat lopen. Nou daar komt ie dan. RENE JE BENT EEN KEI IN LESGEVEN”

Danan uit Lelystad

“Ik heb een super leuke ervaring gehad bij René! een echte aanrader, René heeft veel geduld en staat altijd voor je klaar. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald!”

Sander Jacobs uit Lelystad

Tja dan ben je 16,5 jaar, en moet je een rijschool gaan uitkiezen. Ik heb een proefles gehad bij René Querido en daar gelijk een goed gevoel aan over gehouden. Ik begon 24 Oktober met rijlessen, en door René zijn ervaring, rust, en bekwaamheid ben ik op het CBR niveau gekomen binnen 3 maanden. Het waren leuke, leerzame rijlessen. Wij hadden het altijd over voetbal, Wie wordt er nou kampioen? Door mijn doorzettingsvermogen en zijn vakbekwaamheid ben ik op 26 februari in 1 keer geslaagd na 20 rijlessen. Ik zal iedereen deze rijschool adviseren, omdat het een toffe rijschool is!

lidian

Lidian de Blouw uit Lelystad

Wat een top ervaring is dit geweest! Door René heb ik in 1 x mijn rijbewijs weten te behalen. Een geweldig cadeau waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb. René staat altijd voor je klaar en heeft super veel geduld. Hierdoor vond ik het erg fijn om René Querido als rijinstructeur te hebben. René haalt het beste in je naar boven, zeker een aanrader! En nu op naar veel veilige kilometers!

Latifa Souhli uit Dronten

Yesssss me rijbewijs is echt binnen René, ontzettend bedankt voor de goede uitleg, geduld en de leuke en gezellige rijlessen. Ik heb harstikke veel geleerd bij jou! Ik kan nu met een heel goed gevoel de weg op en dat heb ik allemaal aan jou te danken!

Nancy de Groot uit Lelystad

Vandaag op 17 december 2015 mocht ik examen doen om af te rijden en 3x raden……… IK BEN GESLAAGD! Dit komt mede door de goede hulp van mijn rijinstructeur René Querido. Dankjewel lieve René, je bent echt een topper! Op naar heel veel veilige kilometers!

Dylan van Geldorp uit Lelystad

Mijn rijinstructeur René Querido gaat door tot dat hij alles uit je hebt gehaald. Ik ben zo blij dat ik na een nare ervaring deze toffe rijschool heb gevonden. De lessen die ik heb gehad zijn allemaal heel nuttig geweest. De afspraken die ik heb gemaakt werden altijd precies nagekomen, René is altijd precies op tijd aanwezig. Ik raad jullie allemaal deze rijschool aan dus zoek niet verder!

Saskia Kishun uit Lelystad

In 2013 ben ik begonnen met rijlessen bij 1 van de grootste rijscholen in Nederland. Helaas betekenen groot en professioneel niet altijd het zelfde! Hierna heb ik gekozen voor 1 van de grootste rijscholen uit Lelystad zonder enig resultaat want na 6 mislukte praktijkexamens had ik bijna de hoop opgegeven toen ik getipt werd om het  bij Verkeersacademy Querido te proberen.Na een proefles wist René Querido direct dat het hem zou lukken om miij te laten slagen. Na 6 verschillende rijinstructeurs kan ik zeggen dat René Querido de beste is met zoveel passie.voor zijn vak.  Bedankt voor de uitgebreide uitleg elke keer weer, de mooie tekeningen en vooral de gezellige en leerzame tijd. Bij Verkeersacademy Querido ben ik in 1 x geslaagd!

Jeffrey ter Maten uit Lelystad

Toprijschool In ongeveer 2 maandjes heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ondanks mijn eigen rijstijl heeft René Querido er voor gezorgd dat ik in 1 x ben geslaagd. Bij het plannen van afspraken werd altijd rekening gehouden met mijn drukke agenda waardoor ik toch in een heel kort tempo klaargestoomd ben voor het examen. Verkeersacademy Querido is een echte aanrader, René Querido is een top instructeur met engelengeduld en bij hem staat de leerling echt op de 1e plaats.

Fuda van Diggelen uit Lelystad

Toen ik begon met lessen bij René was het meteen gezellig. Ondanks mijn lakse/luie houding wist hij me altijd gemotiveerd te houden om het tijdens de rijlessen steeds beter te doen. René is super geduldig en bleef ook kalm tijdens mijn mindere ochtend uurtjes. Het was fijn om met hem te lessen en er werd altijd rekening gehouden met wanneer ik het liefst wilde lessen. Voor mensen die nog twijfelen: neem een gratis proefles!

Josca Zuijdgeest uit Lelystad

Autorijden….Aan het begin van de rijlessen niks voor mij, soms zelfs met tegenzin in de auto. Het ging steeds beter en ik begon het zelfs een beetje leuk te vinden.Toen het examen dichterbij kwam hebben René Querido en ik er heeeeel hard naar toe gewerkt! Met resultaat! IN 1 x GESLAAGD!! Dankjewel René

Fleur Nijdam uit Lelystad

Mijn rijopleiding bij Verkeersacademy Querido heb ik als ontzettend prettig ervaren. Ik moet toegeven dat ik met tegenzin begon aan de rijlessen, omdat ik zelf de drang niet had om mijn rijbewijs te halen. Mijn ouders wilden dit echter wel graag. Al snel werd mijn tegenzin weggenomen door René Querido die mij fantastisch begeleid heeft. René hielp me altijd goed en stond open voor mijn ideeën en onzekerheden. Door situaties op te zoeken die mij onzeker maakten, werd mijn onzekerheid over desbetreffende situaties weggenomen waardoor ik de volgende keren zonder moeite overal langsreed. Ik heb elke week gelest en dit was erg belangrijk. Door het rijden elke week te oefenen werd ik snel behendiger in de auto en het leidde uiteindelijk tot een fantastisch resultaat! in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb een heel fijne en leerzame tijd gehad tijdens mijn rijopleiding, waar ik met enorm veel plezier op terugkijk.

Rogier Schoone uit Swifterbant

Via een goede vriend hoorde ik goede verhalen over René Querido als rijinstructeur. Ik besloot me aan te melden voor een proefles en heb direct daarna voor deze rijschool gekozen. De rijlessen heb ik als zeer prettig ervaren, met René als instructeur kun je ook lachen tijdens de rijles. De lessen waren zeker niet saai omdat ze bij deze rijschool ook naar meerdere plaatsen rijden tijdens je rijlessen. René is op de juiste punten kritisch, ik ben in 1 x geslaagd met 25 rijlessen. Deze rijschool is een echte aanrader!

Felicia Themen uit Amsterdam

Bent u, net als ik een enorme bangerd in een auto? Durft u, net als ik niet naast de bestuurder te zitten en weet u net als ik altijd beter te rijden dan de bestuurder zelf? Zou u ondanks al uw angsten toch ook heel graag de auto zelf willen kunnen besturen? Dan adviseer ik u absoluut om bij René te beginnen. Binnen 1 jaar moest ik van mezelf kunnen rijden. Totaal gefrustreerd nadat ik, na een half jaar van 4 rijlessen volgend in de week zakte voor het eerste rijexamen ging ik voor een second opinion naar René Querido. Zijn antwoord was duidelijk. Ik kon nog helemaal niet rijden. Ik was erg onrustig en angstig achter het stuur. Ik besloot na een duidelijk en prettig gesprek met René verder te gaan. Binnen enkele maanden heeft René mij mijn foute rijgedrag afgeleerd en volledig opnieuw perfect leren rijden. Vanaf dag 1 geloofde René in mijn kunnen en heeft mij in mezelf doen geloven en niet laten opgeven. Ik ben nu volledig over al mijn angsten heen en zit elke dag zelfverzekerd en rustig achter het stuur. Het mooiste compliment wat ik heb gekregen is van onze 12-jarige dochter. Zij vindt het prettiger in de auto met haar mama achter het stuur omdat ik zo rustig en beheerst kan rijden ipv haar vader die al ruim 15 jaar kan rijden. Al deze credits geef ik aan René Querido die mij dit heeft geleerd.

Redouane Benaissa, Bedrijfsleider KFC Lelystad

Jaren heb ik last gehad van een nare ervaring in het verkeer waardoor ik altijd met lichte rijangst en tegenzin rijlessen nam bij wel 5 verschillende rijscholen. Het verschil bij Verkeersacademy Querido was dat René Querido serieus met mijn probleem aan de gang ging en stapsgewijs mij van mijn rijangst verloste. Er werden speciale technieken uitgevoerd en mede door de passie en het geduld van René kwam voor mij de oplossing. Door deze manier van lesgeven ben ik in 1 keer geslaagd! Deze rijschool is oprecht een aanrader als je serieus je rijbewijs wilt halen.

Gerwin Hagenbeek uit Swifterbant

Bij Verkeersacademy Querido ben ik in korte tijd goed begeleid en bij de proefles had ik direct al een goed gevoel. René Querido is een sociale man die je echt wilt helpen en dat heb ik als zeer fijn ervaren. Hij is kritisch wanneer dat nodig is en dat heeft me in de juiste richting geholpen met theorie, tussentijdse toets en het praktijkexamen. Ik kon goed merken dat René zeer veel ervaring heeft en mij goed kon begeleiden. Kortom een hele fijne samenwerking met een mooi resulaat, een echte aanrader!

Alain Schoop uit Kampen

Ik heb mijn (hele korte) rijopleiding bij Verkeersacademy Querido als zeer prettig ervaren. Nadat ik bij een andere rijschool een keer was gezakt voor mijn rijexamen, ging ik op aanraden van een vriend lessen bij Verkeersacademy Querido. René Querido gaf mij meteen bij de proefles al het gevoel dat hij er alles aan zou doen om mij te laten slagen voor mijn praktijkexamen. Ik heb uiteindelijk 5 lesuren gehad van René, die uren waren best intensief. René is kritisch tijdens de lessen, maar geeft zeker op een positieve manier feedback. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik super scherp mijn examen in ging. En met resultaat! Bij Verkeersacademy Querido ben ik in 1 x geslaagd. Ik raad iedereen aan om bij Verkeersacademy Querido te gaan lessen. René heeft passie voor het vak en geduld om je er doorheen te slepen.

Daniel Francisco uit Lelystad

Mijn instructeur René Querido had veel geduld met mij. Stap voor stap hebben we aan mijn techniek gewerkt, mijn zelfvertrouwen in de auto en met een geweldig resultaat! Ik ben in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Rust en duidelijkheid maar ook humor, ik heb met heel veel plezier gereden bij Verkeersacademy Querido, deze rijschool is eigenlijk voor iedereen een aanrader die in 1 x wilt slagen. Nogmaals René…. bedankt voor alles… groetjes van de geslaagde Daniel.

Rolinde Ouerghi-/Gerritsen uit Lelystad

Mijn rijbewijs halen, ik durfde en wilde eerst niet (bang dat ik het misschien niet meer zou kunnen), tot ik een leuke Facebook actie langs zag komen van Verkeersacademy Querido. Ik heb gebeld en een proefles was een feit. Na deze proefles had ik er direct heel veel zin in. Met René Querido heb ik relaxed gereden en ook veel gelachen. Ik had ook wat angst voor vrachtwagens maar met René naast me werd dat direct stukken minder. René… Bedankt!!

Daniel Meijer uit Lelystad

Het begon allemaal met wat informatie zoeken van verschillende rijscholen en de ervaringen vragen van mensen hoe zij het bij hun rijschool hebben ervaren. Het was voor mij best lastig om een keuze te maken aangezien ik heel nauwkeurig een keuze wilde maken.Totdat René Querido van Verkeersacademy Querido uit Lelystad bij mijn moeder op bezoek was om te praten over belastingaangiftes, btw etc. Op een gegeven moment raakte ik met René in gesprek en ik gaf aan snel te willen beginnen met rijlessen. Vanaf dat moment ging het snel en als snel volgde een gratis proefles en ik koos voor een pakket met 30 rijlessen, een tussentijdte toets en een praktijkexamen. Na de proefles was ik ervan overtuigd dat ik bij René fijn en relaxed kon lessen, puur omdat René heel rustig en duidelijk is met de uitleg van veel zaken. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak wat overigens zeer belangrijk is als je gaat leren autorijden, Op een mooie zonnige woensdagmiddag in april haalde ik mijn rijbeijwijs en Ik was uiteraard erg blij en zeer opgelucht. de Verkeersacademy Querido is zeker een aanrader als rijschool dus zoek niet verder!

Linsey de Geus uit Weesp

Na een aantal gezellige leuke en vooral leerzame rijlessen heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! Deze rijschool is zeker een aanrader!!

Glenn Jacobs uit Lelystad

Rijden bij René Querido was een geweldige ervaring! Na mijn proefles wist ik het meteen, Verkeersacademy Querido uit Lelystad wordt mijn rijschool. Wat me direct opviel was dat René Querido kalm, geduldig en op alles wat ik deed alert was. Ik voelde me erg prettig in de auto en ieder lesuur begon stipt op tijd, de lesuren worden tot op de laatste seconde gebruikt met leerzame lessen. 1 uur les is dus ook echt 1 vol uur! Om in 1 keer te slagen raad ik zeker Verkeersacademy Querido aan. Ook wil ik mijn werkgever Johan Tijink van KFC te Lelystad bedanken want mede door Johan heb ik nu mijn rijbewijs in 1 x gehaald!!