Rijinstructeur worden

Rijinstructeur worden, investeer in je toekomst!

Droom je ervan om je eigen bedrijf te starten? Door onze unieke 1op1 begeleiding kun je de vakopleiding tot rijinstructeur al binnen 8 maanden halen! In een persoonlijk gesprek bij jou thuis vertellen we waarom wij de beste opleider zijn!

Vergelijking Verkeersacademy Querido met andere opleiders

Verkeersacademy Querido Andere opleiders
Kosten €5.700,- incl. stage Vaak veel duurder
Duur 6 – 8 maanden 12 – 24 maanden
Methode Eigen Tempo Klassikaal
Examens Bij aanvraag Achteraf per fase
Begeleiding Persoonlijk 1 op 1! Collectief
Studietempo Eigen tempo Laag

Als je geinteresseerd bent in de rijinstructeursopleiding volgt er een persoonlijk gesprek bij jou thuis met de Verkeerscoach. In dit gesprek krijg je meer info met behulp van een powerpointpresentatie hoe de route tot rijinstructeur werkt, ook kun je in dit gesprek al je vragen stellen  Wil je starten dan volgt er kort daarop een Kick-off, je ontvangt studieboeken en er wordt een planning gemaakt die precies aansluit op jouw wensen.

Bij Verkeersacademy Querido verzorgen we alle theoretische en praktische studiemeetings, de rijinstructeurs in opleiding kunnen rekenen op betrouwbaarheid omdat we gespecialiseerd zijn in het opleiden, trainen en begeleiden van aankomende rijinstructeurs. Door het doorlopend begeleiden kunnen de aankomende rijinstructeurs erop vertrouwen een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige opleiding te krijgen, maar bij de Verkeersacademy Querido geloven we ook in kwaliteit, een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van tevreden klanten.

Voor alles wat je nodig hebt om rijinstructeur te worden kun je bij Verkeersacademy Querido terecht, dus fullservice!…….  denk hierbij aan professioneel studiemateriaal, studiemeetings, oefenexamens en een gegarandeerde stage waar je les gaat geven aan echte CBR-leerlingen.

Duur van de opleiding bij de Verkeersacademy Querido is 6 tot 8 maanden, het is deels een thuisstudie en je kunt rekenen op een unieke 1op1 begeleiding van je eigen Coach zodat je in je eigen tempo kunt studeren. De duur van de opleiding is zeer onderscheidend want bij veel opleiders duurt de opleiding veel langer omdat je klassikaal  naar een examen toewerkt.